Liona Henzen

Even voorstellen

Ik ben Liona Henzen, een gecertificeerde life coach en personal trainer. Ik zie mezelf als een persoon die in iemands schoenen kan staan en kan inleven in de ander. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het 1-op-1 werken met mensen mij erg ligt en dat het me veel plezier en voldoening geeft om samen te werken aan hun doelen en het creëren van een actieve-en gezonde leefstijl. Ik wil dat mensen bewust worden in het maken van gezonde keuzes op basis van voeding, beweging en het vinden van hun Ikigai. 

Wat is Ikigai? Ikigai komt uit Japan en betekent “de reden van ons bestaan”. Het is een manier om je te helpen jou eigen unieke doel in het leven te vinden, wat jou een gevoel van vervulling geeft en jou helpt om lang en gelukkig te leven. 

Het groeien op persoonlijk vlak heb ik te danken aan mijn wereldreizen, levenservaringen, het wonen in Amerika en Japan en het lezen van vele zelfontwikkeling boeken. Als kind was ik al een grote fan van Japan en heb ik door de jaren heen veel geleerd over de Japanse cultuur en de wijsheden die ik in mijn leven heb toegepast. 

  • Ikigai: Je reden voor bestaan
  • Ichigo-Ichie: Ieder moment van ons leven is uniek, leer leven in het nu
  • Wabi-Sabi: Ontdek de schoonheid van imperfectie en leer opnieuw genieten van het leven
  • Ganbatte: Opgeven is geen optie

Mijn achtergrond

Opleidingen & Cursussen:
NASM (National Academy of Sports Medicine) Personal Training, EFAA 
Professional Life Coach, Transformation Academy
Anatomie, Inspanningsfysiologie & Trainingsleer, EFAA 
Coaching Powerlifters, Personal Trainer Collective
Coaching Physique Athletes, Personal Trainer Collective
BHV

Werkervaring:

Vanaf 2019 aan het werk als personal trainer en small group trainer
Vanaf 2022 ook aan het werk als life coach
2023 het begin van mijn eigen onderneming “Liona Henzen” voor het verzorgen van personal training aan huis en online life coaching

Journey through experiences

Imge Özdemir
2023-09-28
Liona is zeer betrokken, zodra er een vraag wordt gesteld dan kan er verwacht worden dat Liona alle mogelijke situaties heeft beoordeeld. Nadat het duidelijk is wat iemand wilt, kijkt Liona samen naar een passende oplossing. De keren dat ik advies kreeg van Liona, kreeg ik elke keer een duidelijke en uitgebreide uitleg, het zij advies over voeding of over een oefening. Hoe gênant een vraag ook is, Liona heeft altijd mij een gevoel gegeven dat het okey is. Het voelt vertrouwd aan bij Liona. Het advies die Liona geeft vertrouw ik ten alle tijden en neem ik mee in mijn avontuur naar een gezonder leven. Dank voor jouw steun en toevertrouwen 😊
andre pot
2023-09-17
Liona is een heel vriendelijke en toegankelijke personal trainer Door het trainen met Liona is mijn techniek veel verbeterd, liona weet van iedere training wel een leuke en uitdagende training te maken op elk niveau. ( zij is echt goed in haar vak) Ik ben pré-diabeet en mede door liona’s voedingsadviezen is het me nu al bijna 5 jaar gelukt om medicijn gebruik buiten de deur te houden. Ik heb inmiddels ook veel geleerd over de Japanse wijsheden die Liona regelmatig gebruikt En ik pas ze nu ook regelmatig toe en dat helpt me ook heel goed in het dagelijks leven. Liona is een echte TOPPER , ik train al wat langer met Liona en raad Liona dan ook zeker aan iedereen aan voor zowel personal trainer als voor life coach
Marcella van der Heijde
2023-09-15
Na een enkelblessure door ongeluk was ik het vertrouwen in mijn lijf kwijt. Met Liona half jaar lang 2x per week personal training gedaan. Ze wist de oefeningen zo te maken dat ik ze kon uitvoeren en het sporten leuker te vinden. Daarnaast ondersteund met voedingsadvies. Liona weet op een professionele manier je uit te dagen en te helpen. Ze weet wat ze doet en neemt alle spullen mee, wat wil je nog meer!
Betty Knol
2023-08-24
Liona is een fijne, leuke personal trainer. Ze wisselt de lessen goed af. Waardoor de lessen nooit hetzelfde zijn. Ze motiveert je erg goed. Mijn lessen zijn gestopt omdat Liona naar Japan ging. Ze is een echte aanrader.
Hans Kesteloo
2023-08-24
Ik heb een jaar Personal training gedaan bij Liona. Ze was altijd goed voorbereid met een doordacht programma en kon ook gemakkelijk inspelen op wensen/ tijdelijke mankementen van de klant. Prettige en vriendelijke opstelling. Liona is heel goed in haar vak.

Klaar om een leven te leiden dat voldoening geeft, succesvol is en waarin je je volledige potentieel kunt benutten? Aarzel dan niet langer.

Plan nu jouw gratis eerste kennismaking!