Liona Henzen

Let's work together

Hieronder kun je ontdekken welk pakket het meest geschikt is voor jou en jouw voorkeuren, met betrekking tot online life coaching en personal training aan huis.

Online Life Coaching

Als life coach bied ik persoonlijke begeleiding en ondersteuning op maat. Samen zullen we werken aan het identificeren van je doelen, het overwinnen van belemmeringen en het ontwikkelen van effectieve strategieën om je persoonlijke en professionele leven te transformeren. Ik zal je uitdagen, inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, balans in je leven wilt vinden, of gewoon op zoek bent naar meer geluk en tevredenheid, ik sta klaar om je te begeleiden op je reis naar succes. Samen zullen we werken aan het creëren van duurzame veranderingen die je leven zullen verrijken.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen ontdekken hoe ik je kan helpen je volledige potentieel te bereiken en je dromen te verwezenlijken. Je verdient het om een leven te leiden dat je inspireert en vervult.

Coaching op maat

Werkwijze

Voordat we beginnen met de eerste sessie, starten we eerst met een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Hierin maken we kennis en kunnen we samen kijken of online life coaching iets voor je is.

Voor wie is het?

Online life coaching is er voor iedereen die op zoek is naar positieve verandering, groei en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu vastzit in bepaalde patronen, uitdagingen hebt in je carrière of gewoonweg meer voldoening wilt halen uit het leven, online life coaching kan je helpen op jouw unieke reis naar succes.

Als je het gevoel hebt dat je vastzit in een sleur, onzekerheden hebt die je weerhouden van het nemen van stappen naar jou doelen, of als je gewoonweg meer helderheid en richting in je leven wilt, dan is dit geschikt voor jou. 

Het is voor degene die bereid zijn om actief te werken aan zichzelf, openstaan voor nieuwe perspectieven, klaar zijn om belemmerende overtuigingen en zelftwijfel los te laten, en hun volledige potentieel te omarmen.  

Of je nu een professional, een ondernemer, een student, een ouder, of gewoon iemand bent die verlangt naar positieve verandering, online life coaching kan jouw leven verrijken. Het biedt ondersteuning, begeleiding en praktische tools om obstakels te overwinnen, doelen te stellen en jezelf te transformeren. 

Ongeacht je leeftijd, achtergrond of huidige omstandigheden, online life coaching biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, leren en ontdekken wie je werkelijk bent. Het helpt je bij het ontwikkelen van zelfbewustzijn, het identificeren van jouw waarden en doelen, en het creëren van een actieplan om ze te bereiken.

4 sessies

€240,-

excl. BTW

Incl. BTW €290,40

8 sessies

€460,-

excl. BTW

Incl. BTW €556,60

12 sessies

€660,-

excl. BTW

Incl. BTW €798,60

Personal Training

Personal training aan huis in de omgeving Drechtsteden en Ridderkerk. Beweging in de vorm van kracht en conditie en advies over voeding voor het creëren van meer energie en fitheid en het zorgen dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Het is niet altijd gemakkelijk om tijd vrij te maken voor de sportschool of om zelfstandig te trainen. Daarom deze ultieme oplossing: personal training aan huis. Woon je in de omgeving  Drechtsteden (Oud-Alblas, Kinderdijk, Alblasserdam, Wijngaarden, H.I. Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam…) of in Ridderkerk, dan kom ik naar je toe, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt.

Met personal training aan huis hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van motivatie of het juist uitvoeren van oefeningen. Ik zal je persoonlijk begeleiden, motiveren en ervoor zorgen dat je elke trainingssessie het maximale uit jezelf haalt. Ik bied een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften, doelen en fysieke conditie.

Klaar om je sportreis te beginnen? Neem vandaag nog contact op en plan een vrijblijvend intakegesprek. Samen zullen we jouw doelen bespreken en een op maat gemaakt programma ontwerpen dat jou naar succes leidt. Bereid je voor op een gezonder, sterker en fitter leven met personal training aan huis.

Personal Training op maat

Werkwijze

Voor wie is het?

Personal training aan huis is ideaal voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke begeleiding, gemak, een stok achter de deur en flexibiliteit in hun routine. Of je nu een drukke professional bent, een ouder met beperkte tijd, een beginner die extra ondersteuning nodig heeft, of iemand die liever in de privacy van zijn eigen huis traint, dan is dit perfect voor jou.

Het is speciaal ontworpen voor mensen die graag in hun vertrouwde omgeving willen trainen. Als je niet graag naar de sportschool gaat of geen tijd hebt om heen en weer te reizen, is dit de oplossing. Ik kom naar jou toe, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een kleine ruimte waarin we kunnen werken aan jou fitnessdoelen.

Het is geschikt voor mensen van alle niveaus. Of je nu een beginner bent die nog nooit eerder heeft getraind, of een gevorderde sporter die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, de trainingen worden aangepast op jouw niveau en doelen. Er wordt rekening gehouden met jouw fysieke mogelijkheden en eventuele beperkingen.

Personal training aan huis is zeer geschikt voor mensen die specifieke doelen hebben, zoals afvallen, spieropbouw, verbetering van de algehele fitheid of revalidatie na een blessure. Er wordt gevarieerd in oefeningen, van krachttraining tot cardio en flexibiliteit, om ervoor te zorgen dat je een gebalanceerde trainingsprogramma hebt, om naar jou doelen te werken.

12 trainingen

€840,-

excl. BTW

Incl. BTW €1016,40

26 Trainingen

€1690,-

excl. BTW

Incl. BTW €2044,90

Body & Mind

De krachtige combinatie van 1-op-1 personal training en life coaching aan huis in de omgeving Drechtsteden en Ridderkerk, om jou fysieke en mentale welzijn naar een hoger niveau te tillen. Jouw succes en vervulling is niet alleen afhankelijk van je fysieke fitheid, maar ook van je mindset, emotionele balans en persoonlijke groei.

De life coach sessie biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van een sterke mindset, het overwinnen van belemmerende overtuigingen en het creëren van een gebalanceerde leven. Ik zal je helpen inzicht te krijgen in jezelf, je doelen te definiëren en strategieën te ontwikkelen om obstakels te overwinnen.

Met personal training werken we aan het verbeteren van je fysieke kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitheid. Er wordt een training op maat gemaakt dat past bij jou behoeften, doelen en niveau.

Klaar om de reis naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven te beginnen? neem vandaag nog contact op en plan een vrijblijvend intakegesprek. Samen zullen we jouw doelen bespreken en een op maat gemaakt programma ontwerpen dat personal training en life coaching integreert om jouw volledige potentieel te benutten en een leven te leiden waarin je lekker in je vel zit.

Coaching op maat

Werkwijze

Voor wie is het?

De krachtige combinatie van 1-op-1 personal training en life coaching aan huis in de omgeving Drechtsteden (Oud-Alblas, Kinderdijk, Alblasserdam, Wijngaarden, H.I. Ambacht, Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam…) of in Ridderkerk is geschikt voor iedereen die een diepgaande transformatie wil ervaren, zowel fysiek als mentaal. Het is voor mensen die verlangen naar een aanpak die jouw lichaam en geest in harmonie brengt en jou ondersteunt bij het bereiken van jou volledige potentie.

Als je merkt dat je vastloopt in je fitnessdoelen, worstelt met motivatie, belemmerende overtuigingen hebt die je succes in de weg staan, of gewoonweg op zoek bent naar meer voldoening en balans in je leven, dan is body & mind iets voor jou.

Als je klaar bent om niet alleen aan je fysieke kracht, uithoudingsvermogen en fitheid te werken, maar ook aan je mindset, emotionele welzijn en persoonlijke groei. En als je bereidt bent om dieper te graven, zelfreflectie te omarmen en de nodige stappen kunt zetten om blijvende veranderingen te creëren. 

Of je nu al ervaring hebt met fitness en coaching, of helemaal nieuw bent op dit gebied, body & mind is voor iedereen die zichzelf naar een hoger niveau wilt tillen, grenzen wilt verleggen en een leven wilt creëren dat in lijn is met jouw waarden en ambities.

12 Strippen

€900,-

excl. BTW

Incl. BTW €1089,-

26 Strippen

€1820,-

excl. BTW

Incl. BTW €2202,20

Journey through experiences

Imge Özdemir
2023-09-28
Liona is zeer betrokken, zodra er een vraag wordt gesteld dan kan er verwacht worden dat Liona alle mogelijke situaties heeft beoordeeld. Nadat het duidelijk is wat iemand wilt, kijkt Liona samen naar een passende oplossing. De keren dat ik advies kreeg van Liona, kreeg ik elke keer een duidelijke en uitgebreide uitleg, het zij advies over voeding of over een oefening. Hoe gênant een vraag ook is, Liona heeft altijd mij een gevoel gegeven dat het okey is. Het voelt vertrouwd aan bij Liona. Het advies die Liona geeft vertrouw ik ten alle tijden en neem ik mee in mijn avontuur naar een gezonder leven. Dank voor jouw steun en toevertrouwen 😊
andre pot
2023-09-17
Liona is een heel vriendelijke en toegankelijke personal trainer Door het trainen met Liona is mijn techniek veel verbeterd, liona weet van iedere training wel een leuke en uitdagende training te maken op elk niveau. ( zij is echt goed in haar vak) Ik ben pré-diabeet en mede door liona’s voedingsadviezen is het me nu al bijna 5 jaar gelukt om medicijn gebruik buiten de deur te houden. Ik heb inmiddels ook veel geleerd over de Japanse wijsheden die Liona regelmatig gebruikt En ik pas ze nu ook regelmatig toe en dat helpt me ook heel goed in het dagelijks leven. Liona is een echte TOPPER , ik train al wat langer met Liona en raad Liona dan ook zeker aan iedereen aan voor zowel personal trainer als voor life coach
Marcella van der Heijde
2023-09-15
Na een enkelblessure door ongeluk was ik het vertrouwen in mijn lijf kwijt. Met Liona half jaar lang 2x per week personal training gedaan. Ze wist de oefeningen zo te maken dat ik ze kon uitvoeren en het sporten leuker te vinden. Daarnaast ondersteund met voedingsadvies. Liona weet op een professionele manier je uit te dagen en te helpen. Ze weet wat ze doet en neemt alle spullen mee, wat wil je nog meer!
Betty Knol
2023-08-24
Liona is een fijne, leuke personal trainer. Ze wisselt de lessen goed af. Waardoor de lessen nooit hetzelfde zijn. Ze motiveert je erg goed. Mijn lessen zijn gestopt omdat Liona naar Japan ging. Ze is een echte aanrader.
Hans Kesteloo
2023-08-24
Ik heb een jaar Personal training gedaan bij Liona. Ze was altijd goed voorbereid met een doordacht programma en kon ook gemakkelijk inspelen op wensen/ tijdelijke mankementen van de klant. Prettige en vriendelijke opstelling. Liona is heel goed in haar vak.